LKPG HA HA! med Isak Jansson & Josefin Sonck

New York Legends , Ågatan , Linköping

Headline: ISAK JANSSON Support: JOSEFIN SONCK MC: BEN KERSLEY

New York Legends källarlokal. Doors: 19.30
Showtime: 20.00 - 21.30 med paus (OBS! Mat kan beställas i restaurangen fr.o.m. kl17 - Boka bord på restaurangen på 013-10 20 30)

LKPG HA HA! är tillbaka!

MC Ben Kersley, presenterar en ny stand up kväll i New York Legends källarlokal.

Isak Jansson På Svenska standupgalan vann han pris för sin föreställning Quick - en humorshow, där han och Ola Aurell gjorde en hel föreställning om fallet Thomas Quick. Han har släppt två soloshower på Spotify Allt är Floristernas Fel (spelades på LCF 2014) och Lösningar (2017) samt ett album på engelska Live in Iceland (2015). Har hörts i Tankesmedjan i P3 och i sin egen podcast Rollspelsklubben. Har även synts och hörts i Comedy Confessions (Comedy Central), Släng dig i Brunnen, AMK Morgon och Dumma Idéer Podcast. Utöver standup så är han manusförfattare och arrangör till SM i Ordvitsar.

Josefin Sonck Josefin Sonck är en finlandssvensk komiker och skådespelare som 2017 vann pris som Årets Nykomling på Svenska Standupgalan. Man har kunnat se henne i SVTs Släng dig i brunnen, Comedy Centrals Confessions eller hört henne i flera av landets största humorpodcasts. Med Josefin på scen kan man förvänta sig både fantasifyllda resonemang, oväntade karaktärer och en glädjespridande sarkasm. Hon blandar allvar med trams när hon bjuder in publiken till sin stundtals mörka men ändå livsbejakande inre värld. Tillsammans med kollegan Elin Almén är hon också en av hjärnorna bakom #Flickstreck som hade premiär på Viafree hösten 2018.